Over ons

Ons team van ervaren vakmannen heeft veel ervaring opgedaan in de laatste 10 jaar. Hierdoor gaan we net een stap verder en toveren we jouw woning om tot een droomhuis. Onze expertise zit in het ontwerp en de realisatie van maatwerk keukens, kasten, tafels, bureaus, tv-meubels, pantry’s en roomdividers.  De opties voor maatwerk interieur zijn eindeloos. Kom maar op met die ideeën, dan zorgen wij voor de perfecte uitvoering!

Hoe het begon

Hartje Liempde, inmiddels 10 jaar geleden. Daar is het allemaal ontstaan. Een rustig dorp dat omgeven is met prachtige natuur, waar we tijdens ons werk aandacht aan besteden. Zo gebruiken we alleen duurzame materialen, wat er ook voor zorgt dat jouw meubelstuk lang meegaat. Het team van Interunique bestaat uit tien experts die precies weten hoe zij van jouw vraag een mooi project kunnen maken. Met hun grote passie voor maatwerk interieur gaan ze aan de slag. Tot in de details zal je het vakmanschap terugzien. Jouw woning krijgt hierdoor een unieke uitstraling. Kwaliteit is voor ons team vanzelfsprekend. Daarom bieden we ons maatwerk interieur ook voor een redelijke prijs aan.

Neem contact op

Iedere ruimte optimaal benut

Door maatwerk interieur worden de ruimtes in jouw woning optimaal benut. Aangezien bij ons echt alles maatwerk is, kunnen we met verschillende factoren rekening houden. Wat voor hoeken of vormen er in jouw ruimte ook zijn. Maatwerk interieur zorgt voor de juiste sfeer en beleving. Wil jij jouw ruimte – zakelijk of particulier – een luxe of exclusieve uitstraling geven? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Schroom ook niet om specifieke behoeften met ons te delen. Daar kunnen we juist veel mee! Ben jij klaar voor een interieur waar je echt trots op kunt zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op