Particulier

Een huis waarbij iedereen die binnenstapt meteen voelt dat jij er woont. Hoe mooi is dat? Interunique is dé specialist op het gebied van exclusief maatwerk interieur. Op basis van jouw wensen, ontwerpen wij de perfecte keuken, luxe kast of strakke room divider.

Ga voor maatwerk

De laatste 10 jaar hebben veel van onze klanten de voordelen van maatwerk interieur ervaren. Denk aan een unieke esthetiek, functionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit. Ben je op zoek naar een uniek interieur dat lang meegaat? En waar tot in de details vakmanschap terug te zien is? Dan ga je niet voor standaard, maar voor maatwerk. Bij ons kun je je creativiteit de vrije loop laten, geen wens te gek. Onze experts zorgen met passie voor de perfecte uitvoering. Het resultaat is een meubelstuk waar je trots op kunt zijn. En een huis waar je je thuisvoelt.

Neem contact op

Projecten

Villa Waalre

Lees meer

Villa Boxtel

Lees meer

Villa Breda

Lees meer

Realiseer jouw droomhuis

Je hebt vast al wat gave ideeën. Ze zijn misschien nog niet concreet, maar dat hoeft ook niet. Het begint allemaal met een droom. Een roomdivider vind je bijvoorbeeld ontzettend mooi. Maar hoe moet deze eruitzien? Het design moet perfect passen binnen de ruimte en het gevoel van ‘thuis’ uitstralen. Daar komt vakmanschap aan te pas. Onze experts begrijpen dat ieder huis uniek is. Jouw project is daarom voor ons niet zomaar een project. Wij ontzorgen je van ontwerp tot uitvoering. Of het nu gaat om een strakke badkamermeubel, praktisch ontworpen kast of een creatief, maatwerk bedstee. Een schuin dak? Geen probleem! Tot in detail maken we jouw ideeën waar. Vanuit onze passie voor interieur, kennen we de nieuwste trends en weten we deze te vertalen naar jouw interieur. Maatwerk interieur voor een betaalbare prijs, dat omschrijft ons goed. Kom maar op met jouw rijke fantasie, we gaan graag samen de uitdaging aan!