Zakelijk

“Wat een rommelige ruimte.” Je hebt het vast eens stiekem gedacht toen je ergens voor de eerste keer over de vloer kwam. Bureaus die te groot zijn voor de ruimte, kasten die niet bij het interieur passen. Je had een professionelere uitstraling verwacht: luxe en strak! Je krijgt meteen een ander gevoel bij het bedrijf. Onbewust wekt het vooroordelen op. Het is fijner om binnen te komen in een kantoor of winkel waar alles er strak uitziet.

Een geweldige eerste indruk

De eerste indruk is cruciaal voor een goede ervaring. Maatwerk interieur in een kantoor of winkel biedt verschillende voordelen. Zo kan het de algehele beleving, efficiëntie, productiviteit en esthetiek van de ruimte verbeteren. Op basis van jouw wensen, gebruiken we kleuren, materialen en ontwerpelementen die passen bij jouw bedrijf. Het resultaat? Een zakelijke ruimte met een professionele en samenhangende uitstraling.

Neem contact op

Projecten

Gasthuis Zuid

Bekijk meer

Cafetaria Frietpanters

Lees meer

Kantoor Welten

Lees meer

Van Kuringen Adviesgroep

Lees meer

Jouw ideale kantoor

Het interieur van jouw onderneming is het visuele hart van de organisatie. Wij zorgen er daarom voor dat meubelstukken perfect bij de kern van jouw bedrijf passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een strakke ontvangstbalie, luxe pantry of maatwerk bureau. De laatste 10 jaar realiseerden we voor veel bedrijven en winkels dergelijke projecten. De bezoekers of klanten van jouw bedrijf een wauw-effect geven, dat is ons doel! Maatwerk interieur heeft bovendien ook belangrijke voordelen voor jouw medewerkers. Want naast mooi is het wel zo fijn als het bedrijfsinterieur functioneel en comfortabel is! Bureaus die op goede hoogte zijn afgesteld en precies genoeg werkruimte hebben, bijvoorbeeld. Of kasten die groot genoeg zijn, zodat iedereen zijn of haar materiaal kwijt kan. Oftewel: een ruimte waar iedereen een fijn gevoel bij krijgt.